And the winner is…

De teambokaal mocht na de ITT in 2020 mee de grens over naar België. MEGA uit Gent won de teamcompetitie. Het enthousiaste team kon niet alleen snel zwemmen, maar ook zingen en dansen als de beste. En daar houden we van! DJ Patrick van ‘Mannen draaien door’ zorgde het hele weekend voor de perfecte muzikale omlijsting.

Een van de originele onderdelen van de ITT was de kroontjesrace. Verschillende leeftijdscategorieën – jongens en meisjes – zwommen 50 meter vrije slag tegen elkaar. Na de race kreeg de snelste tot dan toe uit iedere categorie de kroon op het hoofd.

De zwemmers die aan het eind de kroon nog op het hoofd hadden staan en dus winnaars waren in hun categorie:

  • Jun 1/2 H: Tenzing Geutjes
  • Jun 3/4 H: Lucas Adams
  • Jeu 1/2 H: Lars Verhalle
  • Jun 1/2 D: Noa Hollebosch
  • Jun 3/4 D: Colinda van der Zanden
  • Jeu 1/2 D: Sterre Hendriks

Alle uitslagen vind je op Swimrankings.